Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

 

Naším stěžejním cílem je úsměv na tváři dětí, o které se v Úvaláčku staráme a zároveň spokojenost jejich rodičů.

Potrpíme si na profesionálnost v příjemném rodinném prostředí, ve kterém se dítě cítí skoro jako doma. Neustále rozvíjíme všechny úspěšné aktivity, které děti baví, rozšiřujeme jejich nabídku a přizpůsobujeme se potřebám rodičů.

My sami se neustále vzděláváme a rozvíjíme své dovednosti, protože si uvědomujeme, že doba se neustále mění a s ní i požadavky na výchovu a vzdělání.

 

Ze zkušenosti víme, že je důležité vědět, komu své dítě svěřujete, a proto nám dovolte, abychom se představili.

 

Mgr. Michaela Černá - nar. 1980

Vystudovala jsem vysokou školu na Masarykově univerzitě v Brně, obor učitelství. Přes pět let  jsem pracovala jako učitelka na základní i střední škole. Zúčastnila jsem se školení na téma komunikace, porozumění, škola hrou, lesní školka, výtvarné umění do mateřských škol, apod. Několikrát jsem byla jako pomocná vedoucí na letním táboře. Letité zkušenosti s hlídáním dětí mám i díky své rozvětvené rodině. Absolvovala jsem kurz Zdravotník zotavovacích akcí u Českého červeného kříže. Jsem matkou syna Václava a Michala.

 

Dana Strnadová - nar. 1957

Jsem matkou dvou dospělých dětí, které již mají své vlastní rodiny. Po zkušenostech s výchovou u svých dětí a vnoučat jsem se rozhodla pomáhat rodičům, kteří nemohou být se svými zlatíčky doma. Několik let jsem pracovala v mateřské školce.

 

 

 
 


Poslední fotografie


Archiv

Kalendář
<< únor / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 169111
Měsíc: 1834
Den: 46